website-aannemer-amsterdam

Nieuw virtueel huis voor Verbouwexpert

Bij Verbouwexpert zijn we goed in verbouwen en renoveren. Dit hebben we nu ook op onze website toegepast. Want net als een huis heeft een website om de zoveel jaar groot onderhoud nodig. Omdat vakmanschap in onze genen zit, hebben we de website niet een likje verf gegeven, maar grondig verbouwd. De website is aangepast aan de moderne maatstaven en uiteraard in onze eigen vertrouwde huisstijlkleuren.

website-aannemer-amsterdam-verbouwexpert

Mobiel vriendelijk design
De vorige website was ruim drie jaar oud en in die tijd is er online veel veranderd. Het toenemende gebruik van internet op de mobiele telefoon of tablet is hier een goed voorbeeld van. Bij het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we hier extra aandacht aan besteed. Door het responsive design past de website zich automatisch aan op verschillende schermgroottes en creëert zo een ideale gebruikerservaring.

Verbeterd portfolio van ons werk
We zijn trots op ons werk en vinden het belangrijk dat dit goed voor het voetlicht komt. Een grote verbetering ten opzichte van onze vorige website is daarom de nieuwe opzet van ons portfolio. Het laat overzichtelijker een selectie van onze opgeleverde projecten zien. Bekijk onze renovatie van Rijksmonument Ceintuurtheater, de verbouwing van Traiteur Dis of de woning op de Nieuwe Achtergracht.

Over Verbouwexpert
Verbouwexpert verbouwt en renoveert sinds 1996. De focus ligt op kwaliteit: het materiaal en de machines waarmee we werken, de partners waarvoor we kiezen, het niveau waarop we afwerken. En dat voor een prijs die fair en transparant is. Zo maakt Verbouwexpert het waar.

Verbouwexpert heeft sterke wortels in Haarlem en Amsterdam, en opereert in de hele Randstad en het Gooi, van Amersfoort tot Utrecht en van Alkmaar tot Leiden.

Bezoek de website van Verbouwexpert, Aannemer Amsterdam