Categorie
Particuliere woningen, Under construction
Over dit project

In januari zijn we gestart met de verbouwing van dit woonhuis in Haarlem. Via onze website houden we u graag op de hoogte van het bouwproces van deze bijzondere Verbouwing², dat we in juli 2016  verwachten af te ronden.

Verbouwing in het Kwadraat
Een verbouwing voelt al snel compleet aan wanneer je denkt aan nieuwe cv, electra, badkamer en plafonds. In de Koorstraat in Haarlem gaan we nog een stap verder. Doordat we de buiten- en de binnenkant van de woning aanpakken, een nieuwe indeling realiseren en compleet nieuwe vloeren aanleggen, is dit een super complete Verbouwing in het Kwadraat.

Speciaal bouwteam
Samen met de opdrachtgever en architect vormen we een speciaal bouwteam. Dat verdient dit project ook. Eric Bloemen, de architect, heeft bijvoorbeeld de ruimtes op de begane grond weer met elkaar verbonden. De woonkamer heeft nu verbinding met de keuken en de uitbouw aan de zijkant (de tuinkamer). Door de aanpassingen kijk je nu door de keuken de tuinkamer in.

Meedenken
Ook over de afbouw wordt nagedacht. We willen de stijlkenmerken van deze woning behouden en combineren met moderne elementen. En natuurlijk denken we ook mee met de opdrachtgever, zodat zij bijvoorbeeld niet met de wasmand door het hele huis hoeft te lopen.

Lees meer over deze complete verbouwing in Haarlem >