Aansluiten op uw werkproces

Verbouwen of renoveren begint altijd met een goed plan. U wilt immers zeker weten dat de nieuwe situatie voldoet aan de eisen die uw organisatie daaraan stelt. Verbouwexpert is specialist in het aansluiten op uw proces.

Ons uitgangspunt: we zijn altijd dichtbij en beschikbaar. Ook zijn we transparant over onze inzet en belangen, en zetten we in op samenwerking met u. Dat schept wederzijds verplichtingen en dat is goed: het zorgt voor focus in het bouwproces. Samen creëren we een geweldig resultaat.

Efficiënt en betaalbaar
Wij werken niet vanuit standaardoplossingen. Elk vraagstuk vraagt om een eigen antwoord. Welke eisen worden er gesteld? Door uzelf, door de wetgever of door uw medewerkers? Wat zijn randvoorwaarden? Wij formuleren een uitkomst en zorgen voor een efficiënt en betaalbaar traject.

Hoog niveau
Het maakt Verbouwexpert tot dé specialist in verbouwen en renoveren. We beheersen het proces, werken op hoog niveau en zorgen voor slimme oplossingen wanneer de situatie daar om vraagt. We hebben sterke wortels in Haarlem en Amsterdam, en opereren in de hele Randstad en het Gooi, van Amersfoort tot Utrecht en van Alkmaar tot Leiden.

Profiteren
Ook profiteren van dé expert? Neem contact op met Kim Strauss en ontdek wat ons team voor u kan betekenen.

Of vraag meteen een offerte aan >