Verbouwexpert

Aannemer in Amsterdam en omstreken

Verbouwexpert verbouwt en renoveert sinds 1996, zowel bij u thuis als voor professionele organisaties.

Verbouwexpert houdt van aanpakken op een eerlijke manier. Het is een insteek die past bij Kim Strauss, de eigenaar die optreedt als de aanvoerder van Verbouwexpert. Hij onderhoudt het contact met u en stuurt de projecten aan.

Dichtbij

Korte lijnen

Verbouwexpert zorgt dat u betrokken blijft bij het project. Korte lijnen, duidelijke afspraken, een strak proces en een wendbare organisatie zijn de pijlers onder onze aanpak. Uiteraard speelt ook onze ervaring in de verbouw en renovatie een grote rol.

Goede communicatie
Een ander aspect van onze aanpak is onze wendbare organisatie. Wij begrijpen dat er tijdens een verbouwing altijd onverwachte zaken kunnen opduiken en dat flexibiliteit dan belangrijk is. Ons team van ervaren professionals weet hier goed mee om te gaan en kan snel schakelen indien nodig. Hierdoor kunnen wij eventuele tegenslagen snel oplossen en het project alsnog binnen de afgesproken tijd en budget afronden.

We gaan voor succes
Tot slot speelt onze ervaring in de verbouw en renovatie een grote rol. Wij hebben al vele succesvolle projecten afgerond en weten daarom als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. Of het nu gaat om een kleine badkamerrenovatie of een grote uitbouw, wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw verbouwing tot een succes te maken.

Ons team - Verbouwexpert
bouwteam-rijksmonument-aannemer
Ons vakmanschap

Persoonlijk maatwerk, prettig geregeld

Naast vakmanschap speelt er meer mee in de bouw, en bij Verbouwexpert hebben we dat goed begrepen. Door middel van onze unieke aanpak zorgen we ervoor dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Hierdoor kunnen we samenwerken om een fantastisch eindresultaat te bereiken. Bij Verbouwexpert maken we onze beloftes waar en helpen we u om uw doelen te bereiken.

Vakmanschap is de basis

Wij hechten veel waarde aan vakmanschap, wat de basis vormt van onze dienstverlening. Met onze uitgebreide ervaring denken wij graag met u mee over de beste aanpak voor uw vraagstuk. Of het nu gaat om een onderscheidend ontwerp, een innovatieve oplossing, of de meest duurzame keuze, wij tonen graag onze meerwaarde.

Onze kracht ligt in een efficiënt en betaalbaar proces. Door slim en snel te werk te gaan, bespaart u niet alleen kosten maar wint u ook tijd. Onze vakmensen zorgen voor een solide basis, hoogwaardige afwerking en innovatieve oplossingen tijdens het project.

Wij streven naar transparantie en betrouwbaarheid op elk moment van het proces. Onze offertes zijn compleet en begrijpelijk, en wij houden ons aan onze afspraken. Het project wordt pas afgesloten wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat.

Renovatie Ceintuurtheather 3 - Verbouwexpert
Projecten

Hoogwaardig maatwerk,
hoe groot het project ook is.

"Goede adviezen, geweldige service"

Bedrijfs- en kantoorruimte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?