Onze werkwijze

Helder, eerlijk, duidelijk

Kraakheldere afspraken zonder geheimzinnig gedoe.

Verbouwexpert hanteert een heldere werkwijze. U plukt daarvan de vruchten: geen geheimzinnig gedoe, maar duidelijke afspraken en efficiënt van vraag naar oplevering.

Intake

Wij werken op basis van uw vraag.
U staat altijd centraal.

Onze samenwerking begint altijd met een intake. We bespreken uw ideeën en maken nader kennis met elkaar, zodat u een gevoel krijgt bij onze aanpak. Op basis van uw vraag maken wij een complete offerte.

Helder, eerlijk, duidelijk.

Renovatie volledig pand Amsterdam - Verbouwexpert
Verbouwing rijksmonument
Aan de slag

Start tot finish

Wij vinden het belangrijk de offerte persoonlijk met u te bespreken. Zo weten we zeker dat we de juiste koers te pakken hebben. Na dit gesprek maken we concrete afspraken: wanneer gaan we wat doen? Nu kunnen we aan de slag.

Verbouwexpert verzorgt verbouwingen en renovaties van start tot finish. Dit betekent dat we u ook lastige vergunningstrajecten uit handen kunnen nemen. En uiteraard: we verlangen geen aanbetaling en sluiten het project pas af als u tevreden bent.

Verbouwen en renoveren

Bekijk projecten

Bedrijfs- en kantoorpanden

Bekijk projecten

"Goede adviezen, geweldige service"

Bekijk reviews

Samenwerken

Aansluiten op uw werkproces

Verbouwen of renoveren begint altijd met een goed plan. U wilt immers zeker weten dat de nieuwe situatie voldoet aan de eisen die uw organisatie daaraan stelt. Verbouwexpert is specialist in het aansluiten op uw proces.

Ons uitgangspunt

Wij zijn altijd dichtbij en beschikbaar

Ook zijn we transparant over onze inzet en belangen, en zetten we in op samenwerking met u. Dat schept wederzijds verplichtingen en dat is goed: het zorgt voor focus in het bouwproces. Samen creëren we een geweldig resultaat.

Efficiënt en betaalbaar
Wij werken niet vanuit standaardoplossingen. Elk vraagstuk vraagt om een eigen antwoord. Welke eisen worden er gesteld? Door uzelf, door de wetgever of door uw medewerkers? Wat zijn randvoorwaarden? Wij formuleren een uitkomst en zorgen voor een efficiënt en betaalbaar traject.

verbouwing-aannemer-amsterdam-achtergracht-3
verbouwing-onderhoud-beursgebouw-amsterdam-1
btn-verbouwing-beursplein-aannemer

Hoog niveau

Het maakt Verbouwexpert tot dé specialist in verbouwen en renoveren. We beheersen het proces, werken op hoog niveau en zorgen voor slimme oplossingen wanneer de situatie daar om vraagt. We hebben sterke wortels in Haarlem en Amsterdam, en opereren in de hele Randstad en het Gooi, van Amersfoort tot Utrecht en van Alkmaar tot Leiden.

Profiteren
Ook profiteren van dé expert? Neem contact op met Kim Strauss en ontdek wat ons team voor u kan betekenen.

Uw huis, uw wensen

Werken aan een mooier thuis

Uw huis verbouwen of renoveren is een ingrijpend proces. Het is uw thuis, de plaats die helemaal eigen is, en dat moet zo blijven. Bij Verbouwexpert begrijpen we dit. We werken daarom nauw met u samen en creëren oplossingen die uw huis helemaal van u maken.

Prachtig resultaat

Met soepel werkproces zorgen we voor rust en voorspelbaarheid. Stap voor stap werken we toe naar een prachtig resultaat. Uiteraard zijn we altijd beschikbaar wanneer u vragen heeft en werken onze vakmensen secuur en netjes.

Werkgebied

U vindt ons in de hele Randstad en het Gooi. We hebben sterke wortels in Haarlem en Amsterdam, en we opereren van Amersfoort tot Utrecht en van Alkmaar tot Leiden.

Betrouwbaar en betaalbaar

Woont u in de Randstad of het Gooi en wilt u gaan verbouwen of renoveren? Doe een beroep op de expertise van Verbouwexpert. Wij zijn gegarandeerd betrouwbaar, betaalbaar en zeer professioneel.

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?