Testimonials

Opdrachtgevers over Verbouwexpert

Bij Verbouwexpert zijn we trots op ons grote aantal tevreden klanten.
Hier leest u enkele van hun ervaringen.

Renovatie woonhuis Amsterdam Oud-Zuid

Beoordeling

Voor de renovatie van een compleet woonhuis in Amsterdam Oud-Zuid zochten we naar bijzondere oplossingen. Onder meer voor de vloer in het woonvertrek leidde dit tot een bijzonder verbond tussen authentieke stijl en modern vakmanschap.

Renovatie Rijksmonument in Haarlem

Beoordeling

Florapark is een Rijksmonument uit 1880, dat door ons volledig wordt gerenoveerd. Wij prijzen ons gelukkig met een opdrachtgever die alle originele elementen in hun oorspronkelijke staat wil herstellen. En dus doen we moderniseringen ongedaan en herintroduceren we bijzondere stijlkenmerken met uiterste precisie. Denk aan schuifdeuren, ornamenten, lijstwerken en lambriseringen.

Maud.

Beoordeling

Frank en Remco van Verbouwexpert hebben een prachtige vloer aangelegd. Een kunstwerk. Ze laten de bijzondere details van het huis intakt en denken met je mee. Ik ben Kim en zijn mannen zeer dankbaar.

Jan Vonk, fotograaf

Beoordeling

Iedereen die ik erover spreek, is blij met het kundige advies, de slimme oplossingen en de kwaliteit van de uitvoering door Verbouwexpert. Ik kan Kim Strauss en zijn team van harte aanbevelen.

Peter van Honschoten, Tekenis.

Beoordeling

De mensen van Verbouwexpert werken net en geduldig, ook als Kim er niet bij is. Ze overlegden zelfs op eigen initiatief met de buren om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Brigitte Vanatova, Unger Hielkema advocaten.

Beoordeling

Ik heb ervaren dat Verbouwexpert kundig, snel en accuraat is. Ze hebben kwaliteit en heel veel service verleend bij het renoveren van onze badkamer. Daarbij heb ik gemerkt dat ze in alle klussen thuis zijn. Ik kan Verbouwexpert voor 200% aanbevelen.

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?