Ons team maakt het wel waar

Continuïteit is belangrijk voor Verbouwexpert. Ons team is voor het grootste deel dan ook al lang bij elkaar. We weten exact wat we aan elkaar hebben.

Efficiënte werkwijze

Elk project wordt efficiënt uitgevoerd, steeds opnieuw volgens de werkwijze die zo kenmerkend is voor Verbouwexpert. Maak hieronder kennis met ons team en mail ons voor meer info >   

KIM

Vliegende keep en opperhoofd. Alweer 20 jaar in het vak. Ooit begonnen als timmerman, inmiddels specialist in alles. Kent de werkvloer, voorziet in duidelijke offertes en stopt pas met rennen als het echt helemaal af is. Koffie graag met melk en suiker.

TOM

Is met zijn ervaring een echte allrounder zowel praktisch als theoretisch. Zorgt dankzij zijn timmermansogen en ervaring voor offertes op de millimeter nauwkeurig. Denkt in kwaliteit en vakmanschap. Koffie graag zwart.

STEFAN

Een brok uitvoerende ervaring. Zet projecten al 22 jaar naar zijn hand en weet wat er nodig is om de klant blij te maken. Gekwalificeerde allround timmerman die je alles kunt vragen. Stefan regelt het. En zijn koffie drinkt hij zwart.

MARK

Op en top professional met liefst 22 jaar ervaring op de werkvloer. Houdt het overzicht. Allround voor de volle 100%. Thuis in verfijnd timmerwerk én heavy duty. Motto: niet mokken, doorpakken. Echte ruwe bolster, blanke pit. Drinkt zijn koffie zwart. Met een glimlach.

REMCO

Meubelspecialist en daarmee het raspaardje van ons team. Sinds 9 jaar onderdeel van Verbouwexpert. Tovert in een handomdraai een ruw stuk hout om in een kast op maat, volledig naar uw wens. Liefhebber van de vrijheid om u te verrassen. Materiaalspecialist pur sang. Koffie? Met melk en veel suiker graag.

PIETER

Ervaren timmerman en allround inzetbaar. Ruim 12 jaar ervaring. Onze nieuwe aanwinst. Wilde graag verder groeien en maakt daarom deel uit van ons sterrenteam. Staat voor snelheid en kwaliteit.  Drinkt zijn koffie in alle kleuren.

DANNY

Jonge hond en leerling timmerman. Sinds 2014 aan boord. Harde werker en erg leergierig. Neemt zijn verantwoordelijkheid en maakt zich de filosofie van Verbouwexpert snel eigen: ook hij is pas tevreden als de klant dat is. Drinkt zijn koffie het liefst zwart.

Lesley

De nieuwste telg in de Verbouwexpert-familie en draait al volledig mee. Perfectionist vanaf de ruwbouw tot aan de afwerking. Beheerst diverse bouwdisciplines en legt de lat hoog als het om hard werken gaat. Drinkt zijn koffie zwart.