Wij maken het wel waar

Ons team maakt het wel waar

Continuïteit is belangrijk voor Verbouwexpert. Ons team is voor het grootste deel dan ook al lang bij elkaar. We weten exact wat we aan elkaar hebben.

 

Efficiënte werkwijze

Elk project wordt efficiënt uitgevoerd, steeds opnieuw volgens de werkwijze die zo kenmerkend is voor Verbouwexpert. Maak hieronder kennis met ons team en mail ons voor meer info >   

 

KIM

Vliegende keep en opperhoofd. Alweer 25 jaar in het vak. Ooit begonnen als timmerman, inmiddels specialist in alles. Kent de werkvloer, voorziet in duidelijke offertes en stopt pas met rennen als het echt helemaal af is. Koffie graag met een beetje suiker.

TOM

Is met zijn ervaring een echte allrounder zowel praktisch als theoretisch. Zorgt dankzij zijn timmermansogen en ervaring voor offertes op de millimeter nauwkeurig. Denkt in kwaliteit en vakmanschap. Koffie graag zwart.

STEFAN

Een brok uitvoerende ervaring. Zet projecten al 28 jaar naar zijn hand en weet wat er nodig is om de klant blij te maken. Gekwalificeerde allround timmerman die je alles kunt vragen. Stefan regelt het. En zijn koffie drinkt hij zwart.

MARK

Op en top professional met liefst 30 jaar ervaring op de werkvloer. Houdt het overzicht. Allround voor de volle 100%. Thuis in verfijnd timmerwerk én heavy duty. Motto: niet mokken, doorpakken. Echte ruwe bolster, blanke pit. Drinkt zijn koffie zwart. Met een glimlach.

REMCO

Meubelspecialist en daarmee het raspaardje van ons team. Sinds 13 jaar onderdeel van Verbouwexpert. Tovert in een handomdraai een ruw stuk hout om in een kast op maat, volledig naar uw wens. Liefhebber van de vrijheid om u te verrassen. Materiaalspecialist pur sang. Koffie? Met melk en veel suiker graag.

LESLEY

Perfectionist vanaf de ruwbouw tot aan de afwerking. Beheerst diverse bouwdisciplines en legt de lat hoog als het om hard werken gaat. Drinkt zijn koffie zwart.