Verbouwexpert

Uw aannemer voor Haarlem en omstreken

Verbouwexpert verbouwt en renoveert sinds 1996, zowel bij u thuis als voor professionele organisaties.

U kunt bij ons terecht voor verbouw, onderhoud en restauratie aan woningen en bedrijven in en rond Haarlem. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit komt terug in het gebruik van materiaal en techniek, maar ook in de persoonlijke aandacht en onze betrouwbare werkwijze.

Werkwijze

Verschillende specialisaties

Dit komt terug in het gebruik van materiaal en techniek, maar ook in de persoonlijke aandacht en onze betrouwbare werkwijze. Op deze website vindt u informatie over onze werkwijze, verschillende specialisaties en onze gerealiseerde verbouwingen en renovaties .

Goede communicatie
Verbouwexpert zorgt ervoor dat u als klant nauw betrokken blijft bij het project door middel van een aanpak die gebaseerd is op korte communicatielijnen, duidelijke afspraken, een gestructureerd proces en een flexibele organisatie.

Team van professionals
Bovendien hebben wij een team van ervaren professionals dat in staat is om snel en adequaat te handelen bij onverwachte problemen tijdens de verbouwing. Zo kunnen we het project altijd binnen de afgesproken tijd en budget afronden en streven we naar een succesvol eindresultaat. Onze uitgebreide kennis en ervaring in de verbouw en renovatie spelen hierbij ook een belangrijke rol en stellen ons in staat om zowel kleine als grote projecten tot een succesvol einde te brengen.

Ons team - Verbouwexpert
bouwteam-rijksmonument-aannemer
Ons vakmanschap

Een persoonlijke benadering, wel zo prettig

Bij Verbouwexpert beseffen we dat bouwen meer omvat dan alleen vakmanschap. Daarom hebben we een speciale aanpak ontwikkeld die ervoor zorgt dat u te allen tijde goed geïnformeerd bent en betrokken wordt bij het proces. Door deze aanpak kunnen we samenwerken om een prachtig eindresultaat te realiseren.

 

Vakwerk door uw expert

Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Dit vormt de fundering van onze aanpak. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met u mee te denken en de beste aanpak te bepalen voor uw specifieke vraagstuk. Of u nu op zoek bent naar een uniek ontwerp, een innovatieve oplossing of de meest duurzame keuze, wij laten graag onze meerwaarde zien.

Wij werken slim en snel, waardoor u niet alleen kosten bespaart, maar ook tijd wint. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een stevige basis, een hoogwaardige afwerking en innovatieve oplossingen gedurende het project.

Onze offertes zijn duidelijk en uitgebreid, en wij komen onze afspraken na. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het eindresultaat, sluiten wij het project af.

Renovatie Ceintuurtheather 3 - Verbouwexpert
Projecten

Hoogwaardig maatwerk,
hoe groot het project ook is.

"Goede adviezen, geweldige service"

Bedrijfs- en kantoorruimte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?