Aannemer in Haarlem?

Uw aannemer voor Haarlem en omstreken

U kunt bij ons terecht voor verbouw, onderhoud en restauratie aan woningen en bedrijven in en rond Haarlem. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit komt terug in het gebruik van materiaal en techniek, maar ook in de persoonlijke aandacht en onze betrouwbare werkwijze. Op deze website vindt u informatie over onze werkwijze, verschillende specialisaties en onze gerealiseerde verbouwingen en renovaties . Lees ook de ervaringen van klanten.

Heeft u vragen of wilt u goede adviezen?

Neem contact op met Kim Strauss

Voorbeeld renovatie woonhuis

Voor de renovatie van een compleet woonhuis in Amsterdam Oud-Zuid zochten we naar bijzondere oplossingen. Onder meer voor de vloer in het woonvertrek leidde dit tot een bijzonder verbond tussen authentieke stijl en modern vakmanschap.

Renovatie Rijksmonument in Haarlem

Florapark is een Rijksmonument uit 1880, dat door ons volledig wordt gerenoveerd. Wij prijzen ons gelukkig met een opdrachtgever die alle originele elementen in hun oorspronkelijke staat wil herstellen. En dus doen we moderniseringen ongedaan en herintroduceren we bijzondere stijlkenmerken met uiterste precisie. Denk aan schuifdeuren, ornamenten, lijstwerken en lambriseringen.

Maak nu kennis met uw expert >