Over ons

Onze belofte

Verbouwexpert verbouwt en renoveert sinds 1996

Zowel bij u thuis als voor professionele organisaties. Verbouwexpert houdt van aanpakken op een eerlijke manier. Het is een insteek die past bij Kim Strauss, de eigenaar die optreedt als de aanvoerder van Verbouwexpert. Hij onderhoudt het contact met u en stuurt de projecten aan.

Compact team

Compact team

Verbouwexpert bestaat uit een compact team van allround professionals.
De beperkte omvang van het medewerkersbestand is een bewuste keuze: voor grote organisaties blijkt het vaak lastig om projecten efficiënt te houden, om nog maar te zwijgen van de afstand tussen opdrachtgever en werkvloer.

Altijd dichtbij
Verbouwexpert zorgt dat u betrokken blijft bij het project. Korte lijnen, duidelijke afspraken, een strak proces en een wendbare organisatie zijn de pijlers onder onze aanpak. Uiteraard speelt ook onze ervaring in de verbouw en renovatie een grote rol.

Ambitieus
Bij alles wat we doen, focussen we op kwaliteit. Het materiaal en de machines waarmee we werken, de partners waarvoor we kiezen, het niveau waarop we afwerken: de lat ligt hoog. En dat voor een prijs die fair en transparant is. Zo maakt Verbouwexpert het waar.

bouwteam-rijksmonument-aannemer
Ons vakmanschap

Persoonlijk maatwerk, prettig geregeld

Vakmanschap is cruciaal in de bouw, maar het gaat om meer. Bij Verbouwexpert begrijpen we dat. Dankzij onze bijzondere werkwijze weet u altijd exact waarvoor u kiest. Zo creëren we een geweldig resultaat. Samen uw doelen bereiken, Verbouwexpert maakt het waar.

Vakmanschap is ons fundament

We hebben veel ervaring en denken mee over de beste aanpak van uw vraagstuk. Een onderscheidend ontwerp, een innovatieve vondst, of de meest duurzame oplossing: wij bewijzen graag onze meerwaarde.

Efficiënt en betaalbaar
Onze kracht is een slim, soepel en snel proces. Zo bespaart u kosten en wint u tijd. Tijdens het project zorgen onze vakmensen voor een solide basis, hoogwaardige afwerking en innovatieve oplossingen.

Open vizier
Op elk moment is Verbouwexpert betrouwbaar en transparant. Dat merkt u aan onze offertes, die compleet en begrijpelijk zijn.Afspraak is bij ons ook werkelijk afspraak, en we sluiten het project pas af als u tevreden bent.

verbouwing-rijksmonument-aannemer-amsterdam

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?