Aannemer in het Gooi

Uw aannemer in het Gooi – Verbouwexpert

Goed nieuws voor de mensen in het Gooi. Verbouwexpert heeft een vestiging in Naarden geopend. Nu kan iedereen dezelfde kwaliteit en service krijgen, die in Amsterdam al zo gewoon is. Dit geldt voor de inwoners uit Hilversum, Bussum, Eemnes, Laren, Blaricum, Loosdrecht, Naarden, Bussum, Baarn en omstreken die willen verbouwen of renoveren.

Waarom Verbouwexpert als aannemer in het Gooi?

Sinds 1996 is Verbouwexpert een vertrouwde naam voor wie wil verbouwen of renoveren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor hun plannen. Met de locatie in Naarden werkt Verbouwexpert nu ook aan diverse projecten in het Gooi. Voor ieder project heeft Verbouwexpert het vakmanschap in huis, zowel voor verbouw en renovatie van uw huis of appartement.

Altijd een vast aanspreekpunt tijdens uw verbouwing

Bij Verbouwexpert heeft u in Kim Strauss of Tom Koopmanschap altijd een vast contactpersoon. Beiden treden op als verbindingspersoon tussen u en Verbouwexpert. Kim of Tom stuurt de verbouwing of renovatie aan. Bij eventuele problemen treden zij op als duidelijk aanspreekpunt. Kim en Tom hebben altijd de juiste oplossing voor u, want Verbouwexpert wil alleen maar tevreden klanten. Ze blijven in contact met u totdat het project tot genoegen is afgerond.

Goed advies en de beste service in het Gooi

Dankzij de jarenlange ervaring en grote mate van betrokkenheid biedt Verbouwexpert de beste service. Korte lijnen en duidelijke afspraken zijn onmisbaar. We staan bekend om onze wendbare organisatie en strakke procesvoering. Uiteraard in combinatie met onze ervaring in de verbouw en renovatie, bieden wij u advies op maat en de beste service.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Mail ons >

Voorbeeld renovatie woonhuis Gooi

Bekijk hier ons werk na een verbouwing in Bussum. Meer klanten over ons >

Neem contact op met uw aannemer in het Gooi

Verbouwexpert staat in de startblokken om samen met u een succes te maken van uw project. Neem contact met ons op en ervaar hoe u kunt samenwerken met een betrokken expert.

U kunt bij ons terecht voor onder andere onderstaande werkzaamheden:

Verbouw en renovatie woonhuis »
Dakterras plaatsen »
Bedrijfs- en kantoorruimte verbouwen »
Deuren en kozijnen »
Maatkasten »

Locatie Verbouwexpert Aannemer in het Gooi