Verbouwexpert

Uw aannemer in het Gooi

Goed nieuws voor de mensen in het Gooi. Verbouwexpert heeft een vestiging in Naarden geopend. Nu kan iedereen dezelfde kwaliteit en service krijgen, die in Amsterdam al zo gewoon is.

‘t Gooi

Altijd in de buurt

Dit geldt voor de inwoners uit Hilversum, Bussum, Eemnes, Laren, Blaricum, Loosdrecht, Naarden, Bussum, Baarn en omstreken die willen verbouwen of renoveren.

Waarom Verbouwexpert als aannemer in het Gooi?
Sinds 1996 is Verbouwexpert een vertrouwde naam voor wie wil verbouwen of renoveren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor hun plannen. Met de locatie in Naarden werkt Verbouwexpert nu ook aan diverse projecten in het Gooi. Voor ieder project heeft Verbouwexpert het vakmanschap in huis, zowel voor verbouw en renovatie van uw huis of appartement.

 

Altijd een vast aanspreekpunt tijdens uw verbouwing
Bij Verbouwexpert heeft u in Kim Strauss of Tom Koopmanschap altijd een vast contactpersoon. Beiden treden op als verbindingspersoon tussen u en Verbouwexpert. Kim of Tom stuurt de verbouwing of renovatie aan. Bij eventuele problemen treden zij op als duidelijk aanspreekpunt. Kim en Tom hebben altijd de juiste oplossing voor u, want Verbouwexpert wil alleen maar tevreden klanten. Ze blijven in contact met u totdat het project tot genoegen is afgerond.

Ons team - Verbouwexpert
bouwteam-rijksmonument-aannemer
Ons vakmanschap

Persoonlijk maatwerk, prettig geregeld

Bij Verbouwexpert realiseren we ons dat er naast vakmanschap nog andere belangrijke aspecten zijn in de bouw. Onze unieke aanpak is erop gericht om u als klant volledig op de hoogte te houden van de voortgang van het project. Op deze manier kunnen we samenwerken om een fantastisch eindresultaat te behalen. Wij zijn toegewijd aan het nakomen van onze beloften en helpen u om uw doelen te bereiken.

Goed advies en de
beste service in het Gooi

Dankzij de jarenlange ervaring en grote mate van betrokkenheid biedt Verbouwexpert de beste service. Korte lijnen en duidelijke afspraken zijn onmisbaar. We staan bekend om onze wendbare organisatie en strakke procesvoering. Uiteraard in combinatie met onze ervaring in de verbouw en renovatie, bieden wij u advies op maat en de beste service.

Renovatie Ceintuurtheather 3 - Verbouwexpert
Verbouwing rijksmonument
Projecten

Hoogwaardig maatwerk,
hoe groot het project ook is.

"Goede adviezen, geweldige service"

Bedrijfs- en kantoorruimte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?