Verbouwing & onderhoud beursgebouw, Amsterdam

Klant

Rijksmonument

Locatie

Amsterdam

Categorie

Renoveren | Verbouwen

Verbouwexpert op de Beurs

Sinds 2007 is Verbouwexpert verbonden aan Beursplein 5. Het monumentale pand biedt onderdak aan vele beurs gerelateerde instellingen, waaronder veel beurshandelaren die vanachter hun computers op de handelsvloer en in de ruimtes in het pand deelnemen aan de beurshandel.

Innovatief Rijksmonument
Het monument moet zich voortdurend aanpassen. En daar zorgt uw expert voor. We richten regelmatig de beursvloer en de diverse bedrijfsruimtes opnieuw in. Want door het gebruik van nieuwe technologieën en het grillige beursverloop stellen de bestaande en nieuwe beurshandelaren steeds andere eisen aan het gebouw.

Wist u dat..?
Op beursplein 5 komt de beursinformatie net iets eerder binnen dan in de rest van Nederland. Dit is cruciaal voor beleggingsbeslissingen. Daarom willen veel beurs gerelateerde bedrijven hier graag zitten.
Beursplein 5 is het belangrijkste bouwwerk van de vooral als kerkenbouwer bekend staande architect Jos Cuypers (1861-1949), wiens vader Pierre Cuypers we kennen van het Centraal Station en het Rijksmuseum in de hoofdstad.
De Amsterdamse beurs is al eeuwenlang een vertrouwd instituut in binnen- en buitenland. Al in 1602 verhandelden kooplieden hier ‘actiën’ van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC), het eerste bedrijf ooit dat naar de beurs ging. De Amsterdamse beurs staat om die reden bekend als bakermat van de mondiale aandelenhandel.

Renovatie woonhuis 2 - Verbouwexpert
renovatie-woonhuis-rijksmonument-aannemer

Wij horen graag van u

Monumentale panden vragen om veel tijd en aandacht tijdens het renoveren. Verbouwexpert beschikt over specialistische vakmensen die genieten van hun werk en uw pand de aandacht geven die het verdient.