Nieuwsbericht

Beton ciré: smaakvol in de kleine ruimte

We treffen ze vaak, mensen die denken dat Verbouwexpert alleen complete verbouwingen en renovaties doet. Goed nieuws: dat klopt niet. Ook wanneer u bijvoorbeeld alleen de zolder, de woonkamer of zelfs het toilet wilt aanpakken, staan wij voor u klaar.

Uiteraard: u haalt het meeste rendement uit uw expert wanneer u ons inschakelt bij complete trajecten. Wij zorgen voor een slim, soepel en snel proces, zodat u kosten wint en tijd bespaart.

Ook voor kleinere projecten
Niettemin kunnen wij ook bij kleinschalige projecten voor u het verschil maken. De foto hierboven vormt een goed voorbeeld. Dit lijkt een simpel toilet – en dat is het ook. Maar het is wel een toilet dat tiptop in orde is.

Wanden van beton ciré
Waar een toilet voorheen vooral functioneel moest zijn, is het tegenwoordig een extra kans om een eigen stempel op de woning of het bedrijfspand te drukken. In dit geval maakten we alle wanden van beton ciré. Dit is een speciaal, waterdicht pleisterwerk, dat daarmee ook geweldig geschikt is voor het creëren van sfeervolle badkamers.

Wij horen graag van u
Benieuwd wat Verbouwexpert voor kan betekenen, in en om een compleet pand of alleen in één specifieke ruimte? Neem dan vandaag nog contact op met uw expert. Wij zijn graag tot uw dienst.

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?