Nieuwsbericht

Bijzondere renovatie Rijksmonument

Het is niets minder dan een monsterklus: de volledige renovatie van een Rijksmonument uit 1880 met een oppervlakte van 1.200 m2. Momenteel nemen wij dit imposante bouwwerk aan het Florapark in Haarlem volledig onder handen.

Wij zijn er trots op dat we voor deze opdracht zijn gevraagd. Het gaat hier om een zeer karakteristiek pand met geweldige detailleringen, die onze opdrachtgever zoveel mogelijk wil behouden.

In ere hersteld
Dat heeft al tot enkele mooie resultaten geleid. Parketvloeren in ere herstellen, lambriseringen namaken, spanten vrijmaken, ornamenten en lijstwerken renoveren, twee weggetimmerde torens weer zichtbaar maken – we hebben het gedaan.

Glazen vloer
Ook zorgen we voor optimale isolatie en voorzien we de zolder van een bijzondere glazen vloer. En om het af te leren: we voorzien het pand van 16 toiletten en twee douches, en we maken het ruim 300 m2 grote souterrain compleet waterdicht met vochtschermen.

Ambities waarmaken
Daarmee laat dit ambitieuze project goed zien hoe Verbouwexpert bijzondere ambities waar kan maken. Binnenkort vast en zeker meer!

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?