Nieuwsbericht

Bouwvak? Er is een aannemersbedrijf in Amsterdam die in de zomer niet dicht is

De bouwvak-vakantie, kortweg Bouwvak, is een vakantieperiode in het hoogseizoen, waarbij de meeste bouwbedrijven gesloten zijn. Omdat vakantie is afgeleid van vacatio (Latijns werkwoord vacare) dat staat voor vrij zijn van verplichtingen, doet aannemersbedrijf Verbouwexpert hier niet aan mee. De belangrijkste reden voor ons om door te werken is omdat opdrachtgevers flexibiliteit eisen. Bovendien heb je in Nederland liever je dak eraf in hartje augustus, dan in oktober. En daar zijn vakmensen voor nodig.

Verbouwexpert staat ook in de zomer voor u klaar

Verbouwexpert is 20 jaar geleden opgericht door Kim Straus. Ooit begonnen als timmerman en weet daardoor exact wat er op de werkvloer speelt. Ook in de Bouwvak. De timmerman is immers de enige vakman die van A tot Z bij een bouwproject betrokken is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de loodgieter of de tegelzetter. Een ideale achtergrond voor een aannemer.

Acht vakmannen

Inmiddels bestaat het team van Verbouwexpert uit 8 vakmannen en is voor het grootste deel al lang bij elkaar. Alle meewerkende voormannen bij Verbouwexpert zijn trouwens timmerman. De mannen weten exact wat ze aan elkaar hebben en afspraak is ook daadwerkelijk afspraak. Met alle technische kennis in huis, zijn deze vaklieden inzetbaar tijdens iedere fase van een bouwproject. Ook tijdens de Bouwvak.

“De mensen van Verbouwexpert werken net en geduldig, ook als Kim er niet bij is. Ze overlegden zelfs op eigen initiatief met de buren om de overlast zoveel mogelijk te beperken.”

Favoriete projecten van Verbouwexpert

Het liefst hebben wij projecten waarbij modern en oud door elkaar lopen. Naar de geschiedenis en het verhaal van een woning kijken en daar iets mee doen. Monumentale panden renoveren, bijvoorbeeld oud glas in lood in combinatie met een strakke moderne gietvloer. We houden van klanten die er iets bijzonders van durven te maken.

Over Verbouwexpert

Onze klantgerichte, open en eerlijke manier van zaken doen heeft Verbouwexpert laten uitgroeien tot een gezond en solide aannemersbedrijf, waar kwaliteit, service en garantie hoog in het vaandel staan. Het gaat ons niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit en de persoonlijke omgang met onze klanten. We zijn ingericht om zowel zakelijke als particuliere klanten te bedienen.

Over de Bouwvak

De echte Bouwvak – een periode van vier weken waarin iedereen in de bouw het werk neerlegt – is al sinds 1981 afgeschaft. Maar omdat nog steeds veel bouwbedrijven al hun personeel in de zomer vier weken op vakantie sturen, noemen we dit al meer dan dertig jaar gewoon nog ‘Bouwvak’.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?