Nieuwsbericht

Dakterras laten aanleggen? Wacht niet te lang

Bent u met uw hoofd al bij de zomer? Dat zou niet vreemd zijn. De voorbereidingen op een geslaagde zomer beginnen namelijk al in februari. Uw expert helpt u daar graag bij.

Een jaarlijks terugkerend patroon: in januari genieten we na van de feestdagen en overpeinzen we onze goede voornemens, en zodra het februari is, starten we met het smeden van plannen. Waar gaat de zomervakantie naartoe? En wat doen we met de tuin?

Dakterras laten aanleggen
Hoe groter het project, hoe langer er wordt getwijfeld en overlegd, zien wij om ons heen. Neem het aanleggen van een dakterras. Voor veel mensen is dat een project dat ze niet goed overzien en waar ze daarom tegenop kijken, waarna op uitstel al gauw afstel volgt.

Vergunningtraject dakterras
Zonde, want het aanleggen van een dakterras hoeft helemaal niet zo complex te zijn. Zolang u maar goede voorbereidingen treft. Bijvoorbeeld door tijdig een vergunning aan te vragen. De werkzaamheden kunnen dan starten zodra het weer het toelaat.

Wij horen graag van u
Heeft u ook zin om plannen te smeden, voor een verbouwing, een renovatie of de aanleg van een nieuw (dak)terras? Neem dan vandaag nog contact op met uw expert. We ondersteunen u graag, en zorgen er met plezier voor dat u het hele zomerseizoen kunt genieten van het resultaat.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?