Nieuwsbericht

Dit jaar nog flink besparen op uw verbouwing

Wilt u nog profiteren van de overheidsregel die u bij een verbouwing of renovatie een flinke besparing oplevert? Wees er dan snel bij. De 6% BTW op arbeidsloon geldt alleen voor projecten die dit jaar worden afgerond. 
 

De regeling die is ingevoerd als stimulans, heeft zijn doel niet gemist. En dat is niet vreemd. Het scheelt immers nogal of je over het arbeidsloon van een verbouwing 21% BTW betaalt, of slechts 6%. Zeker bij Verbouwexpert, waar u altijd verzekerd bent van een soepel proces, goede begeleiding en uitvoering op hoog niveau.

Voor 2015 afgerond
Dit voorjaar is de regeling verlengd, zodat u nog tot het einde van het jaar flink kunt besparen op uw verbouwing of renovatie. Dit betekent volgens de huidige regeling wel dat de werkzaamheden voor 2015 moeten zijn afgerond. Alle reden dus snel om werk te maken van uw ambities.

Arbeidsloon
Het sterk verlaagde BTW-tarief is van toepassing op verbouwings- en herstelwerkzaamheden aan woningen die ouder zijn dan twee jaar. Het tarief geldt alleen voor het arbeidsloon, niet voor de meegeleverde materialen. En u moet de vruchtgebruiker van de woning zijn. Voor tweede woningen geldt de regeling niet. Lees hier meer over de regeling.

Maak een afspraak
Wilt u voor uw verbouwing of renovatie nog profiteren van het verlaagde BTW-tarief? Maak dan snel een afspraak met uw expert. Wij voorzien u graag van een goed plan om uw ambities waar te maken.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?