Nieuwsbericht

Drie handige apps tijdens uw verbouwing

Apps op uw telefoon zijn een ware rage tegenwoordig. Ze bieden hulp op elk gebied. Of het nu gaat om uw gezondheid, conditie of agenda, overal is wel een app voor. Voor de verbouwing van uw huis zijn er ook handige apps. We zetten enkele handige apps voor u hieronder op een rij. Meer App-tips van Verbouwexpert volgen:

app-verbouwen-plattegrond-maken1. Een plattegrond maken? Home Design 3D
Met Home Design 3D verkent u zowel in 2D als in 3D het ontwerp van uw huis. U kunt kamers tekenen en muren toevoegen door met uw vinger over het scherm te vegen of te slepen. Met de 3D functie kunt al een goede indruk krijgen van het ontwerp. Er zit zelfs een dag en nacht functie op om te zien hoe het licht valt in het interieur. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

flexa-app-verbouwen2. Welke kleur krijgt uw muur? Flexa Visualizer app app-verbouwen-plattegrond-maken
De juiste verfkleur heeft een enorme invloed op uw woning. Flexa verf kennen we allemaal wel. Met de Flexa app maakt u een foto van wat u wilt schilderen. Daarna kunt u met de Flexa Visualizer app de kleur bepalen die u mooi vindt staan. Zo krijgt u al een impressie van het eindresultaat.

De app krijgt slechte reviews. Dat komt omdat de uitleg wat onduidelijk is. Maar het is eigenlijk vrij eenvoudig. Download de app. Maak een foto van bijv. een muur. Selecteer de gewenste kleur en nu komt het… tik met je vinger op je foto om zo de foto naar wens in te kleuren.

app-verbouwen-design3. Huis opnieuw inrichten? Houzz interior Design Ideas om inspiratie op te doen
Of u nu wilt renoveren of uw huis opnieuw wilt inrichten, met deze app kunt u het huis al voorzien van leuke meubels, lampen en nog veel meer. Deze app wordt ook wel eens de “Wikipedia van interieur en exterieur design” genoemd. Houzz is een makkelijke tool om inspiratie op te doen, advies te krijgen, informatie over producten te verzamelen en er professionele recensies op na te lezen

Er zijn meer dan 10 miljoen voorbeeldfoto’s van zowel binnen als van buitenshuis. Zo kunt u een goed beeld krijgen hoe het huis eruit komt te zien.

Uw Verbouwexpert, de beste offline app
Met een telefoon krijgt u een goede indruk, maar hij verbouwt of renoveert nog niet uw woning. Dat doet Verbouwexpert voor u. Samen met u realiseren of renoveren wij uw droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op.

Heeft u tips voor handige verbouw-apps? Laat het ons weten!

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?