Nieuwsbericht

Kampioen in teamwork

Waar teamwork, goede afspraken en brandende ambitie toe kunnen leiden, liet het eerste elftal van de Koninklijke HFC uit Haarlem zondag zien. Ze wonnen van Hollandia en werden kampioen in de hoofdklasse A. Gefeliciteerd!

Wat dit met uw expert van doen heeft? Simpel: als sponsor en trouw supporter volgen we de verrichtingen van KHFC op de voet.

Een goed plan
Kampioen word je niet zomaar. Bijna een jaar lang ben je in competitie met teams die eveneens gemotiveerd en getalenteerd zijn. Maar als je een goed plan hebt, en je houdt vol, dan neemt de kans op een mooi resultaat flink toe.

Geweldig resultaat
We hebben al getoast op de geweldige prestatie van KHFC. En volgend seizoen staan we weer langs de lijn, als het team mag uitkomen in de topklasse. Ondertussen werken wij verder aan ons eigen resultaat, zodat we ook met onze opdrachtgevers kunnen proosten op een geweldig resultaat.

Bel voor een afspraak
Wilt u voor uw verbouwing of renovatie ook werken met een winnend team? Een goed stel waarvoor succes geen toeval is, maar het resultaat van een kloppend proces? Maak dan vandaag nog kennis met uw expert.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?