Nieuwsbericht

Een team met een team

Kijk, dit is nou waar Verbouwexpert voor staat. Een compact, specialistisch en doelgericht team voor verbouwen en renoveren, met daar omheen een nog veel groter team van betrouwbare partners en leveranciers.

De foto hierboven werd onlangs genomen langs de lijn bij de Koninklijke Haarlemsche Footbal Club (KHFC). Wat u ziet is het bouwteam van ons project Florapark. Ze staan er allemaal op: van de opdrachtgever tot de architect, en van uw expert en zijn mensen tot alle betrokken onderaannemers, zoals installateurs, stukadoors en schilders.

De kracht van uw expert
Wanneer u een groot pand gaat verbouwen of renoveren, wat is er dan prettiger dan een expert die de regie voor u voert over alle werkzaamheden? Een betrokken en beschikbare professional die alle specialisten namens u aanstuurt. Dit is de kracht van Verbouwexpert.

Korte lijnen
Wij zijn gewend om prettig en efficiënt te schakelen met bijvoorbeeld opdrachtgever en architect, en voorzien in specialistisch advies wanneer dat nodig is. Ons eigen team houden we bewust compact, zodat de lijnen gegarandeerd kort blijven. We schakelen bij wat nodig is. En de rest, die laten we weg.

Uw uitdaging
Bent u benieuwd wat wij voor u waar kunnen maken? Wij begeleiden ook graag uw uitdaging in verbouwen en renoveren. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies vandaag nog contact met ons op. Wie weet vormen wij dan straks ook de spil van uw team.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?