Nieuwsbericht

Een vakman die het bijzonder maakt

Verbouwexpert levert specialistisch maatwerk en voegt waarde toe aan elk project. Dat doen we bijvoorbeeld in de vorm van advies om het net even anders te doen. Met een rond raam, bijvoorbeeld.

Een rond raam vervaardigen vergt nauwkeurig vakmanschap en de samenwerking tussen verschillende specialismen. Het raam op de foto werd gemaakt door timmerfabriek Bruschke uit Haarlem. Zij beschikken over de juiste machinerie om het niveau dat wij wensten te bereiken.

Draagmuur
In dit geval zorgt het ronde raam niet alleen voor een elegante zichtverbinding tussen twee trappenhuizen, maar voorkomt het ook nog eens aanpassingen aan de constructie van de draagmuur. Door de ronde vorm verdeelt de druk zich immers om het raam heen.

Bijzonder
Ook op andere gebieden kan uw expert met unieke oplossingen uw verbouw- of renovatieproject net wat meer bijzonder maken. Denk aan kasten, traplopers, keukens of badkamers. Of aan een bijzonder lichtplan of vloeren met gedetailleerde patronen.

Uw project
Verbouwexpert maakt het ook graag voor u waar. Benieuwd naar onze oplossingen voor uw project? Neem vandaag nog contact met ons op.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?