Nieuwsbericht

Gaat u een huis of bedrijfspand kopen?

Bent u van plan binnenkort een huis of bedrijfspand te kopen? Uw expert staat graag al tijdens het aankoopproces naast u. Zo gaan wij regelmatig mee tijdens tweede bezichtigingen. Daarmee zorgen we dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het kopen van een huis of bedrijfspand is spannend. Is de buurt echt zo goed als het lijkt? Zijn de buren zo rustig als de makelaar zegt? En wat treffen we binnen allemaal nog aan als de overdracht eenmaal is geweest?

Prognose verbouwing
Verbouwexpert gaat regelmatig mee wanneer mensen op het punt staan een huis of bedrijfspand te kopen. Dankzij onze ervaring kunnen we snel inschatten wat een eventuele verbouwing met zich meebrengt. Ook adviseren we over slimme oplossingen, waardoor rigoureuze en kostbare ingrepen soms voorkomen kunnen worden.

Compleet beeld
Het gemak van uw expert: voor u het biedingstraject ingaat, heeft u een compleet beeld van de totale kosten, inclusief de eventuele verbouwing. Een ander voordeel is dat u eventueel achterstallig onderhoud of noodzakelijke herstelwerkzaamheden kunt meenemen in uw bieding.

Wij ondersteunen u graag
Staat er een tweede bezichtiging in uw agenda? Zet hem dan ook in de agenda van Verbouwexpert, wij ondersteunen u graag. Neem vandaag nog contact op met uw expert en u weet zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?