Nieuwsbericht

Huis op het oog? Laat uw expert meekijken

Overweegt u een huis te kopen en wilt u zeker weten dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan? Neem dan een voor u vertrouwde aannemer mee naar een bezichtiging. Hiermee kunt u veel stress voorkomen en kosten besparen.

Verbouwexpert gaat regelmatig mee op pad met mensen die gaan kijken bij wat hun droomhuis moet worden. Vaak is dit tijdens de tweede bezichtiging: u weet dan al dat uw interesse concreet is, maar heeft ook nog voldoende vragen over.

Voordelen
In deze fase van het aankooptraject een aannemer meenemen, heeft verschillende voordelen. Denk aan:
• Inzicht in vraagprijs
• Zicht op verbouwkosten
• Advies en inspiratie

Belangrijke informatie
Hoe is het huis dat u op het oog heeft er aan toe? Aan de hand van onze kennis van constructies en inzicht in de kwaliteit van oplossingen kunnen wij dit voor u beoordelen. Dit is belangrijke informatie voor het bod dat u eventueel wilt uitbrengen.

Situatie ter plaatse
Daarnaast kan Verbouwexpert een inschatting maken van de kosten die uw verbouwingswensen met zich meebrengen, én kunnen we u adviseren en inspireren vanuit de situatie ter plaatse.

Wij kijken graag mee
Gaat u binnenkort een huis bezichtigen en heeft u behoefte aan een professionele, onafhankelijke partij aan uw zijde? Bel ons vrijblijvend via (020) 303 78 00 of stuur ons een bericht.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?