Nieuwsbericht

Ook uw expert voor een goede nachtrust

Uw huis is de plek waar u zich veilig, vertrouwd en geborgen voelt. Tenminste, als het goed is, want een woninginbraak kan flink roet in het eten gooien. Uw expert helpt u graag dit te voorkomen.

Of u nu in een dorp of de stad woont: de kans op een woninginbraak is altijd aanwezig. Sterker nog, het aantal woninginbraken neemt de laatste tijd flink toe, onder meer doordat de politie zeer intensief achter overvallers aangaat. Het gevolg is dat criminelen steeds vaker kiezen voor de klassieke woninginbraak.

Tips voor preventie
Een woninginbraak kan op verschillende manieren vorm krijgen. Voor u is het uiteraard zaak om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. De politie heeft hiervoor een aantal handige tips op een rij gezet.

Thuis of op het werk
Verbouwexpert heeft bij verbouw- en renovatieprojecten standaard oog voor inbraakpreventie. Wij helpen u dan ook graag wanneer u hier mee aan de slag wilt gaan. Thuis of op het werk.

Uw expert maakt u wegwijs
Dus bent u benieuwd hoe u in uw specifieke situatie inbrekers buiten de deur kunt houden? Of wilt u verbouwen of renoveren met extra oog voor inbraakpreventie? Uw expert maakt u graag wegwijs in alle opties die u tot uw beschikking staan. Neem gerust contact op voor meer informatie.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?