Nieuwsbericht

Rijksmonument verbouwen en stijlkenmerken behouden?

We komen het jaarlijks meerdere malen tegen: mensen die een monumentaal pand graag willen verbouwen, maar die aarzelen omdat ze originele stijlkenmerken niet willen verliezen. Voor deze mensen hebben wij goed nieuws: bij Verbouwexpert kan het allebei.

Particulieren en professionele opdrachtgevers die een (oud) Rijksmonument willen verbouwen of renoveren, profiteren bij Verbouwexpert van onze ruime ervaring met authentieke stijlkenmerken.

In ere hersteld
Dit komt vooral naar voren in onze omgang met lijstwerk. Verbouwexpert werkt bij voorkeur niet met kunststof uit de fabriek, en dat merkt u. Onze vakmensen verstaan hun vak, kennen hun materialen en hebben oog voor detail. Ze behouden originele elementen of zorgen dat ze in ere worden hersteld.

Nieuw, en toch authentiek
Wij kunnen u onder meer helpen met:
• Ornamenten in plafonds
• Profileringen in houten kozijnen (argitraven)
• Gootklossen
• Lijstwerk en profileringen in deuren

Ook voor moderne panden
De aanpak van Verbouwexpert is zeer geschikt voor het verbouwen of renoveren van monumentale panden. Even zo lief zetten we onze specialistische kwaliteiten in om een modern pand een eigen persoonlijkheid te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?