Nieuwsbericht

Verbouwexpert timmert al 10 jaar stevig aan de Beurs

Een van de oudste financiële handelsbeurzen ter wereld

Sinds 2007 is Verbouwexpert verbonden aan Beursplein 5, een monument met een rijke historie en een van de oudste financiële handelsbeurzen ter wereld. Op beursplein 5 komt de beursinformatie net iets eerder binnen dan in de rest van Nederland. Dit is cruciaal voor beleggingsbeslissingen en daarom willen veel beurs gerelateerde bedrijven hier graag zitten.

Innovatief Rijksmonument

Het gebruik van nieuwe technologieën en het grillige beursverloop vragen voortdurend om verandering. Beurshandelaren komen en gaan en de bestaande en nieuwe beurshandelaren stellen steeds andere eisen aan het gebouw. Het monument moet zich voortdurend aanpassen. En daar zorgt uw expert voor. We worden regelmatig gevraagd om de beursvloer en de diverse bedrijfsruimtes opnieuw in te richten.

Wist u dat..?

  • Beursplein 5 het belangrijkste bouwwerk is van de vooral als kerkenbouwer bekend staande architect Jos Cuypers (1861-1949), wiens vader Pierre Cuypers we kennen van het Centraal Station en het Rijksmuseum in de hoofdstad.
  • Al in 1602 op de Amsterdamse beurs kooplieden ‘actiën’ verhandelden van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC), het eerste bedrijf ooit dat naar de beurs ging? De Amsterdamse beurs staat om die reden bekend als bakermat van de mondiale aandelenhandel.

Naar homepage Verbouwexpert >

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?