Nieuwsbericht

Uitgelicht: interieurbouw op maat

Wat steeds meer mensen weten: Verbouwexpert is ook specialist in onderscheidende interieurbouw. Aan de hand van ervaring, vakmanschap en een persoonlijk advies realiseren we maatwerk op hoog niveau.

Al onze projecten voor interieurbouw verzorgen wij snel, betaalbaar en volledig op maat. En dat is erg handig. Bij uw verbouwing niet allerlei mensen over de vloer, maar één team met één aanspreekpunt waar u blindelings op kunt vertrouwen.

Zeg het maar
Op het vlak van interieurbouw verzorgen wij alles van keukens en boekenkasten tot tv-meubels, kledingkasten en bijzondere wijnrekken. Wij gebruiken alle mogelijke materialen en verzorgen alle soorten afwerkingen. Denk aan hardhout, bamboe, gestoomd beuken of gespoten fronten.

Tot in detail
“In die hoek willen we graag een kast.” Zo begint het vaak. Wij brengen uw exacte wensen en behoeftes in kaart, werken deze uit in gedetailleerde tekeningen en hanteren een nauwkeurige werkvoorbereiding. Zodat u exact weet wat onze interieurbouwer voor u gaat maken.

Uw interieur
Op dit moment werkt Verbouwexpert onder meer aan een boekenkast met een geïntegreerd tv-meubel, enkele wijnrekken, slaapkamerkasten, een dressoir en een garderobekast. Benieuwd wat wij voor uw interieur kunnen betekenen? Laat dan van u horen.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?