Nieuwsbericht

Verbouwen monumentaal pand

Bij Verbouwexpert zijn we blij met de zachte winter, al was het maar omdat we nu flink vooruitgang hebben kunnen boeken met een bijzonder project: de complete renovatie van een Rijksmonument in Weesp.

Dit imposante woonhuis uit 1900 bevat 270 m2 aan woonoppervlak. De eigenaar vroeg ons voor de uitvoering van de renovatie én voor het begeleiden van de afstemming met Monumentenzorg, dit in samenwerking met een bouwkundig bureau. Dergelijke specifieke, detailgevoelige projecten vormen een speelveld waarop wij ons thuis voelen.

Slim bouwproces
Zoals bij al onze projecten, volgden wij onze vaste werkwijze. Dit betekent: de werkzaamheden allereerst uitvoerig in kaart brengen, zodat we een slim, efficiënt en kostenbesparend bouwproces kunnen inplannen op basis van de begeleiding die u wenst. En zodoende kunnen zorgen voor een hoogstaand resultaat.

Originele details
Tijdens de werkzaamheden hebben we uiteraard waar mogelijk stijlkenmerken en originele details behouden. Daarnaast hebben we het dak geïsoleerd, een nieuw interieur geplaatst inclusief voorzetwanden aan de gevels (dampopen systeem), en op de begane grond een schuimbetonvloer gelegd met RC-waarde 3,5. Op de overige verdiepingen plaatsten we geluidsisolerende vloeren.

Compleet opgeleverd
En dat is nog niet alles: voor we het project opleveren, wordt het woonhuis in zijn geheel afgeschilderd, inclusief 6 slaapkamers, 2 badkamers en een woonkeuken. Aandacht voor details is een van onze kwaliteiten.

Ook een monument renoveren?
Het mag duidelijk zijn: uw expert kent de kansen en aandachtspunten van het verbouwen of renoveren van een monumentaal pand. We zorgen snel en betaalbaar voor een geweldig resultaat. Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak.

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?