Nieuwsbericht

De verbouwing van een woonvilla in Bloemendaal

Nieuw project in de spotlight

De verbouwing van een woonvilla in Bloemendaal

De verbouwing van een woonvilla in Bloemendaal: een spannend en prachtig project waar we ons uiterste best voor gaan doen. De uitdaging is om een naadloze mix van moderne elegantie en functioneel design te realiseren. En laat dat nou precies zijn waar Verbouwexpert goed in is. Helemaal als je samenwerkt met een gerenommeerd bureau als Kraal Architecten.

De omgeving: Bloemendaal

U kent Bloemendaal door zijn schilderachtige charme en rustige omgeving. Het is de perfecte achtergrond voor ons nieuwste project. En niet zomaar een project: de architectuur moet nauw aansluiten bij de magie van Bloemendaal. Het wordt een totale renovatie zodat er een eenheid ontstaat tussen villa en omgeving.

De uitstraling: fris modern

Alles draait in dit project om het creëren van een moderne uitstraling die naadloos aansluit bij de omgeving. Te beginnen bij de renovatie van de benedenverdieping naar een frisse, eigentijdse sfeer.

Het materiaal: verfijnd en sfeervol

De keuze van materialen speelt een cruciale rol in dit project. We gebruiken licht eiken elementen om een warme, uitnodigende sfeer te creëren.  We combineren een microcementvloer met een keukenwand van houtfineer eiken met een foutvrije afwerking (geen knoest en spint). Daarin proef je de verfijning. De matte afwerking van het kookeiland voegt nog weer een vleugje luxe toe. En het lijnenspel van de nissen en de openingen bij de trap zorgen voor een speelse interactie tussen vorm en ruimte.

De architectuur: oog voor details

De fris moderne uitstraling van de woonvilla bereiken we ook door in het oog springende details te gebruiken. Zoals de gipsen plafond- en wandlijsten, geïnspireerd door ‘Het Schippertje’. Daardoor krijgen de ruimtes nog een extra dimensie. Net als door de subtiele toevoeging van de travertinband. Dergelijke details maken een visuele verbinding tussen de verschillende elementen van het huis zodat het een samenhangend geheel wordt.

De living: ruimte om te leven

De grote living wordt het kloppend hart van de woning. Hier komt het gezin pas echt tot leven door de haard, speelruimte en werkplek. Alle gezinsleden komen hier bij elkaar om te werken of te recreëren. De living is zo ontworpen dat elk modern gezin zich er thuis voelt. De doorkijkjes en strategisch geplaatste ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel en een overvloed aan natuurlijk licht.

De droom: een huis voor elk gezin

We willen de villa zo renoveren dat er een functionele en esthetische droomwoning ontstaat. Niet alleen maar mooi en modern, maar ook heerlijk om in te wonen, praktisch en passend bij wat een modern gezin nodig heeft. Dat merk je aan alles, van het totaal ontwerp tot de verfijnde details in de afwerking.

Vooruitkijken: strakke planning

We hechten en houden ons aan een strakke en haalbare planning. Bij dit project werken we nauw samen met Kraal Architecten. Wij zijn tevreden als de familie dan blij en tevreden hun nieuwe thuis kunnen gaan bewonen.

Volg het voorbeeld

Bij Verbouwexpert zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap bij elk project dat we ondernemen. De verbouwing van deze woonvilla in Bloemendaal is een goed voorbeeld van onze werkwijze. We gaan voor het beste en het mooiste. Wij zijn blij als we de ruimten  zo kunnen verbouwen dat ze voldoen aan de wensen en de dromen van de bewoners. U kunt onze reis naar de realisatie van deze prachtige woonvilla stap voor stap volgen. Kijk op onze website Verbouwexpert.nl Daar krijgt u een goede indruk van onze manier van werken en de schitterende resultaten.

Meer weten?

En als u meer wilt weten over dit project, onze werkwijze of over wie we zijn, scrol dan even door onze site voor nog meer voorbeelden, adressen en referenties. Of neem direct contact met ons op en bel 035 – 203 11 57 We staan altijd klaar om ook uw droomproject werkelijkheid te laten worden.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?