Nieuwsbericht

Nieuwe mijlpaal bereikt: Verbouwexpert opent haar gloednieuwe pand voor nog betere service!

Nu nog dichterbij

Verbouwexpert is verhuisd! En daardoor zijn we nog dichter bij onze klanten gekomen: dichter bij uw wensen, uw plannen en uw planning. Verbouwexpert wil altijd precies weten wat uw verbouwwensen zijn. Daarom overleggen we altijd vooraf, tijdens en zelfs na het project. Zodat wij kunnen leveren wat we beloven en u op de afgesproken tijd krijgt wat we hebben afgesproken. Voor verbouwen is goede communicatie onmisbaar. Daarom staan we graag dicht bij onze klanten. Vanuit ons moderne gloednieuwe bedrijfspand in Naarden gaat dat nog beter lukken!

Focus op kwaliteit

Onze klanten wisten ons steeds meer te vinden de afgelopen jaren. Daardoor is onze opdrachtenportefeuille behoorlijk gegroeid. Omdat we nog dichter bij onze klanten en onze projecten willen blijven, zijn we verhuisd naar een splinternieuw en hypermodern bedrijfspand in Naarden. Daar hebben we meer werkruimte en is er meer plaats voor onze professionele apparatuur en voor onze voorraden. Zo kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers en nog sneller de benodigde materialen bewerken en leveren. En kunnen we onze focus op kwaliteit optimaal waarmaken.

Erbij blijven

Verbouwen is een complex proces. Je kunt er maar beter even bij blijven. En dat is precies wat we doen. Wij leveren maatwerk en dat kan alleen met een solide logistiek en strakke planning. In en vanuit ons nieuwe bedrijfspand kunnen we dat nog beter realiseren. Daar staat ons compacte team van vakmensen garant voor. Wij bespreken de plannen en de uitvoering ervan van a tot z door met de opdrachtgever zodat u precies weet wat u kunt verwachten en wanneer. Verbouwexpert bewaakt tijdens het project de voortgang en communiceert die regelmatig met de klant. Zo bent u als klant optimaal geïnformeerd en kunnen we snel schakelen, ook als het verbouwplan moet worden aangepast.

We maken het waar

Onze nieuwe behuizing zorgt ervoor dat we nog beter kunnen inspelen op wat u als klant wilt. Het bouwen en verbouwen van een woning of bedrijfspand conform de wensen van de opdrachtgever is een complex proces. Van het goed luisteren naar de klant, de vertaling van uw wensen in een haalbaar en betaalbaar plan, het tijdig bestellen van de materialen en het inplannen van de vakmensen en hun apparatuur vergt vakmanschap en goed overleg. We hebben veel ervaring in verbouw en renovatie. Onze klanten zijn gewend aan onze hoge kwaliteit en dat willen we graag blijven waarmaken. Onze nieuwe bedrijfsruimte gaat daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Meer weten?

Wilt u van dichtbij zien wat wij maken, hoe wij werken en wat wij kunnen? Loop gerust eens binnen op onze website of in ons nieuwe bedrijfspand. Kunnen we gelijk eens overleggen over uw plannen. En voordat u het weet worden uw wensen ineens heel zichtbaar en haalbaar.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?