Nieuwsbericht

Waarde toevoegen aan monumentale panden

De inzet van professionele vaklieden met aandacht voor details kan bij een renovatie veel opleveren. Zeker wanneer het een monumentaal pand betreft. Dat bewijst de bijzondere vloer op de foto, die wij onlangs aantroffen bij een project in Haarlem.

Voor dit monumentale pand uit 1880 verzorgt Verbouwexpert de volledige renovatie. Kenmerkend voor onze aanpak is de nauwe samenwerking met de opdrachtgever en ons oog voor de waarde van authentieke kenmerken en elementen. Deze willen we zoveel mogelijk bewaren.

Specialistisch
De vloer, die tevoorschijn kwam in het souterrain, vormt hiervoor een geweldige illustratie. Onze vakmensen troffen hem aan bij het verwijderen van dikke lagen lijm. Met behulp van specialistische technieken hebben ze de ruim 130 jaar oude vloer uiteindelijk zo goed als nieuw opgeleverd.

Markant
Waar nu de directiekamer is, ligt zodoende nog de vloer die er ook al lag toen de ruimte nog dienst deed als dienstkeuken. Zo kan een verbouwing of renovatie door uw expert een pand nog markanter maken dan het vaak al is.

Ook verbouwen of renoveren?
Overweegt u ook een monumentaal pand te verbouwen of renoveren? En wilt u dat doen met oog voor kwaliteit en historische waarde, zonder dat de specialistische aanpak grote budgettaire gevolgen heeft? Maak dan vandaag nog een afspraak met uw expert. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?