Nieuwsbericht

Handige apps & websites die je helpen bij het klussen of verbouwen | Deel 2

Heb je net een nieuw huis gekocht? Of ben je toe aan een verbouwing of een nieuw interieur? Verbouwexpert zet weer een aantal handige apps & sites voor je op een rij:

4. Skill app.  Klussen voor beginners: alle tips & trucs
aannemersbedrijf-amsterdamMisschien heb je al veel klus ervaring, toch is het soms fijn om even deze app te raadplegen. Hierin vind je tips voor de meest voorkomende klussen. Welk gereedschap heb ik nu nodig? Welke schuurmachine kan ik het beste gebruiken?  En hoe kies ik de juiste behanglijm? Zelfs als je 2 linkerhanden hebt is deze app ideaal: je vindt duidelijke stappenplannen voor bijvoorbeeld een vloer leggen of behangen. Kortom, hét naslagwerk voor iedere klusser! www.klussenvoorbeginners.nl Beschikbaar voor: iOS en Android

huis-verbouwen-amsterdam5. Snappguide: de kennis en hulp van de crowd
Snappguide gebruikt de kracht van crowdsourcing om u te helpen met uw verbouwing of renovatie. Deze app & site biedt een scala aan how-to projecten, compleet met instructies en foto’s om je verder te begeleiden. De gidsen zijn deelbaar en voorzien van likes en reacties. Je kunt de how-to van je eigen renovatie op deze site plaatsen. De Snapguide app is beschikbaar voor iPad en iPhone.


6. HomeZada app: houd je project binnen het budget
renovatie-tegelvloer-rijksmonument-florapark-aannemer-2
Met de HomeZada app ben jij je eigen project manager. Deze kleine tool helpt je binnen je budget te blijven, stelt project tijdslijnen vast en houdt de taken bij. De app geeft je ook de mogelijkheid om een verlanglijst te maken van de items die je nodig hebt. En je kunt foto’s toevoegen van je favorieten producten en favoriete links van pagina’s opslaan, zodat je ze later makkelijk terug kunt vinden. De HomeZada app is beschikbaar voor iPad en iPhone.


7. Floorplanner & Magic plan app: professionele plattegronden van de ruimtes in je woning

amsterdammers-appartement-verbouwenFloorplanner is de eenvoudigste en snelste manier om mooie, interactieve plattegronden te tekenen en te delen. Met hun tools kun je je huis, tuin of kantoor in een paar klikken tekenen en voor de inrichting vind je alles wat je zoekt in de mega grote bibliotheek. Deze app kan dus een handige aanvulling bieden op Magic Plan. Met je Magic Plan vloerplan in de Floorplanner kan je 3D beelden creëren en exporteren.

http://nl.floorplanner.com

MagicPlan creëert snel professionele plattegronden en werk schattingen. Het meet kamers en tekent plattegronden alleen door het nemen van foto’s. simpelweg toevoegen van objecten, aantekeningen, foto’s en attributen om rapporten of complete schattingen te genereren.

Uw Verbouwexpert, de beste offline app
Samen met u realiseren of renoveren wij uw droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

 

 

 

"Goede adviezen, geweldige service"

Verbouw en renovatie

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?