Nieuwsbericht

Perfect openingsfeest bij verhuizing naar nieuwe locatie!

In gesprek met Kim Strauss - Eigenaar Verbouwexpert

Verbouwexpert heeft de verhuizing naar een nieuw pand in Naarden groots gevierd. ‘Het was een perfect feest met vrienden, collega’s en eigen personeel met aanhang. Al onze zakelijk relaties waren erbij, onderaannemers, architecten en makelaars. En zelfs mijn moeder van 80!’ - Aldus een opgetogen Kim Strauss van Verbouwexpert.

Tot in de puntjes

En het moet gezegd: het was een perfect georganiseerde opening van een groot, nieuw pand op inderdaad een prachtige locatie. ‘Alles liep op rolletjes. Had je wat anders verwacht dan? Plannen en organiseren zit ons in het bloed. We zijn het hele jaar projecten aan het draaien, maar dit project was natuurlijk speciaal omdat het voor onszelf is.’ Logisch dus dat alles tot in de details klopte. Van de dj en de catering tot het optreden van een zanger en de drukbezochte cocktailbar. ‘Ja, zeker een geslaagd feest.’ reageerde een van de gasten. ‘Alles tot in de puntjes geregeld.’ vertelde een ander.

Blij?

Tevreden gasten, een schitterend nieuw pand, hoe blij kun je zijn? ‘Heel blij.’ zegt Kim. ‘Het pand past precies bij de ontwikkeling van Verbouwexpert nu: meer klanten en opdrachten, dus een grotere werkplaats en meer machines. Meer magazijnruimte en meer voorraad zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. En onze nieuwe projectleider heeft nu ook een mooie kantoorplek.’ Uitbreiding was dus echt nodig. Maar waarom Naarden? ‘Daar zaten we al met de werkplaats. En we hebben veel personeel uit deze regio. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen, hier in het Gooi, maar ook de Amsterdamse markt’.

Welkom

Kim is helemaal enthousiast over zijn groeiende bedrijf en de nieuwe locatie. ‘Bij mijn laatste kantoor dag in Amsterdam was het wel even slikken. Amsterdam verlaten… Maar eenmaal gesetteld in Naarden in ons nieuwe onderkomen, was dat snel vergeten.’ Het openingsfeest was dan ook een passende start van een nieuwe nog professionelere fase van Verbouwexpert. ‘Dit pand straalt uit hoe wij willen werken. Kom zelf maar kijken. De koffie staat klaar in onze nieuwe ontvangstruimte.’

 

 

Onze belofte

Klaar om samen te

bouwen of renoveren?